Νέο Τμήμα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 – Απελευθερώσου απο τις πεποιθήσεις και πάμε να Ζήσουμε

«Απελευθερώσου απο τις πεποιθήσεις και πάμε να Ζήσουμε»

 

Οι σκέψεις μας εμπεριέχουν μεγάλη δύναμη γιατί δημιουργούν την πραγματικότητα μας.
Ως εκ τούτου, ότι σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε γίνεται ο τέλειος καθρέφτης αυτού που γινόμαστε τελικά, και φυσικά της ζωής μας!

Να θυμάστε ότι μια σκέψη είναι ακίνδυνη, εκτός αν την πιστέψουμε. Όταν αρχίζουμε να πιστεύουμε αυτά που σκεφτόμαστε, η πίστη μας γίνεται πεποίθηση.
Αν στην ζωή μας «πονάμε», σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά είναι γιατί είναι πολύ επώδυνο να πιστεύουμε σε αυτές τις σκέψεις. Δεν είναι οι σκέψεις μας, αλλά η προσκόλληση στις σκέψεις μας που προκαλεί τον πόνο.
Η προσκόλληση στον τρόπο που έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε.

Όμως αυτός ο τρόπος σκέψης  που μας πονάει, «κρύβει» μέσα του και τον τρόπο απελευθέρωσης μας γιατί τα πάντα έχουν να κάνουν με εμάς.
Ανακάλυψε την Αλήθεια πίσω από τις σκέψεις σου,  άρχισε να Απελευθερώνεσαι και πάμε να Ζήσουμε!

 


 

Έναρξη νέας ομάδας 5 συναντήσεων την Δευτέρα 16/03 και ώρα 19:00 – 21:00

  • Κόστος: 30€ ανα συνεδρία!
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 61 (πλησίον μετρό Περιστερίου / στάση Περιστέρι) στον 1ο όροφο, Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής ΑξίΖΩ

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
Εναλλακτικά μπορείς να μας καλέσεις στο τηλέφωνο 213-033 8539, 694-852 4776 ή να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω μηνύματος στη Facebook σελίδα μας.

Πρόλαβε τη θεση σου!