logo_e-aksizo

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

Ακολουθώντας την εξέλιξη της εποχής προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και ηλεκτρονικά. Μπορεί κάποιος να κλείσει από εδώ το ραντεβού του για μια ατομική συνεδρία, να κλείσει τη θέση του σε μια online ομαδική συνεδρία ή ακόμα και να βρεί και να κατεβάσει στον υπολογιστή του, σειρές video σεμιναρίων.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και κλείστε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Θέλω να μάθω περισσότερα!

Η ηλεκτρονική επικοινωνία είναι μέρος της καθημερινότητας μας και μας βοηθά να έρθουμε πιό κοντά όταν οι φυσικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν! Στο “αξίΖΩ” πάντα πρώτο μέλημα μας είναι ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του! Αυτός είναι ο λόγος που εξ΄ αρχής χρησιμοποιήσαμε τις διαδικτυακές ατομικές συνεδρίες για όσους δεν μπορούσαν να μας επισκεφτούν στον χώρο μας! Αυτό όμως δεν αρκεί όταν οι εποχές προχωρούν και νέες ανάγκες παρουσιάζονται!

Αυτή ήταν η έναρξη για την δημιουργία του “e-αξίΖΩ”, όπου πλέον δεν προσφέρουμε διαδικτυακά μόνο ατομικές συνεδρίες αλλά όλες μας τις υπηρεσίες  με έναν απλό τρόπο από όπου κι αν βρίσκεστε!

Η αγάπη και το ενδιαφέρον σας μας βοηθά να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι!

Η διαδικασία με απλά λόγια

Διαδικασία

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τύπους υπηρεσίας, ατομική συνεδρία, συμμετοχή σε προκαθορισμένες σειρές ομαδικών συνεδριών, αυτοτελή σεμινάρια και αγορά θεματικών video.
Αν επιλέξετε online ατομική συνεδρία*, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο για μια γρήγορη σύσταση και για να βρούμε για εσάς τον κατάλληλο θεραπευτή αν είστε νέος στο e-αξίΖΩ. Μετά θα χρειαστεί να επιλέξετε το θέμα που θα θέλατε να συζητήσουμε και να κλείσετε τη μέρα και την ώρα που σας διευκολύνει. Η διαδικασία για τις ομαδικές συνεδρίες και τα video είναι ακόμα πιο απλή και αρκεί να κάνετε την επιλογή σας μέσα από τις διαθέσιμες υπηρεσίες.

*Λεπτομέρεια: Για να κλείσεις μια ατομική συνεδρία θα πρέπει να έχεις λογαριασμό στο e-αξίΖΩ. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς γιατί θέλουμε να έχεις την καλύτερη προσωποποιημένη εμπειρία, πάντα με έναν θεραπευτή που θα σε γνωρίζει. Αν είσαι ήδη χρήστης του e-aksizo, Θα χρειαστεί να γίνει η ταύτοποίησή σου στην πλατφόρμα μας. Αυτό γίνεται αυτόματα αν είσαι ήδη συνδεδεμένος από μια προηγούμενη φορά, ενώ αν δεν δεν είσαι συνδεδεμένος θα σου ζητηθεί να συνδεθείς με το email με το οποίο εγγράφηκες. Αν είσαι νέος χρήστης, η διαδικασία εγγραφής σου στο e-aksizo θα γίνει απλά στο βήμα ολοκλήρωσης της κράτησης του ραντεβού σου κατά την αγορά του, αφού έχεις ήδη επιλέξει ημερομηνία, ώρα και θεματολογία.

Σε περίπτωση που αντιμέτωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: [email protected] ή και τηλεφωνικά στο 213 033 8539

Βήμα 1: Επιλογή τύπου υπηρεσίας

Επέλεξε αν θέλεις να κλείσεις μια συνεδρία, ατομική για online προσωπική συζήτηση με τον κατάλληλο θεραπευτή, ή ομαδική κάνοντας ηλεκτρονικά την κράτησή σου για μια ομάδα συγκεκριμένης θεματολογίας είτε online ή δια ζώσης.  Η τρίτη επιλογή σε οδηγεί να αποκτήσεις κάποιο από τα video seminars που έχουμε ετοιμάσει και τέλος μην ξεχάσεις να τσεκάρεις για τα διαθέσιμα αυτοτελή σεμινάρια που διοργανώνουμε.

Αν είστε νέοι στο e-αξίΖΩ,  μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά παραπάνω στη διαδικασία!

atomikes_synedries2_cat

Ατομικές Συνεδρίες

H πρώτη συνεδρία για τα νέα μέλη είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Κλείσε* online μια ατομική συνεδρία την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείς.

(*Χρειάζεται να έχεις λογαριασμό και να είσαι συνδεδεμένος. Αν δεν είσαι, κανένα πρόβλημα! Το σύστημα θα σε καθοδηγήσει.)

omadikes_synedries_cat

Ομαδικές Συνεδρίες

Κάνε online κράτηση θέσης σε μια από τις προκαθορισμένες σειρές ομαδικών διαδικτυακών συνεδριών.

Video Seminars

Επέλεξε μέσα από μία σειρά ασύγχρονων σεμιναρίων με την μορφή video και το πρώτο μέρος ΔΩΡΕΑΝ

omadikes_synedries_cat

Αυτοτελή Σεμινάρια

Κάντε online κράτηση μιας ή περισσότερων θέσεων σε μια από τις προκαθορισμένες διαδικτυακές συνεδρίες.

Βήμα 2: Επιλογή υπηρεσίας

Σημείωση: Εάν η υπηρεσία που σε ενδιαφέρει έχει ολοκληρωθεί (αναγράφει SOLD OUT), δήλωσε ενδιαφέρον συμμετοχής και θα ενημερωθείς για τη δημιουργία νέου τμήματος.

Ατομικές Συνεδρίες

Επίλεξε μια από τις παρακάτω θεματικές. Με τα βελάκια στο κάτω μέρος, μπορείς να δείτε όλες τις διαθέσιμες και να κάνεις την επιλογή σου. Αν είσαι παλιός χρήστης του e-aksizo, θα χρειαστεί να συνδεθείς με τα στοιχεία σου (όνομα χρήστη ή email) πριν ολοκληρώσεις το ραντεβού σου. Aν είσαι νέος χρήστης, θα συμπληρώσεις ένα σύντομο ερωτηματολόγιο και αφού ορίσεις ημερομηνία και ώρα, πατώντας το κουμπί “Ολοκλήρωση” να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση της κράτησης.

Ομαδικές Συνεδρίες

Με τα βελάκια στο κάτω μέρος, μπορείς να δεις όλες τις διαθέσιμες και να κάνεις την επιλογή σου.
Μόλις επιλέξεις αυτή που σε ενδιαφέρει θα ανακατευθυνθείς στο τελικό βήμα της αγοράς.

Σημείωση:
Εάν η υπηρεσία που σε ενδιαφέρει έχει ολοκληρωθεί (αναγράφει SOLD OUT), δήλωσε ενδιαφέρον συμμετοχής και θα ενημερωθείς για τη δημιουργία νέου τμήματος.

Αυτοτελή Σεμινάρια

Με τα βελάκια στο κάτω μέρος, μπορείς να δεις όλες τις διαθέσιμες και να κάνεις την επιλογή σου.
Μόλις επιλέξεις αυτή που σε ενδιαφέρει θα ανακατευθυνθείς στο τελικό βήμα της αγοράς.

Σημείωση:
Εάν η υπηρεσία που σε ενδιαφέρει έχει ολοκληρωθεί (αναγράφει SOLD OUT), δήλωσε ενδιαφέρον συμμετοχής και θα ενημερωθείς για τη δημιουργία νέου τμήματος.

Σύντομο ερωτηματολόγιο

Παρακαλούμε απάντησε στις παρακάτω γρήγορες ερωτήσεις για να μας βοηθήσεις να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα για σένα.

Βήμα 3: Επιλογή ημερομηνίας & ώρας

Παρακαλούμε επιλέξτε επιθυμητή ημερομηνία και θα δείτε τις διαθέσιμες ώρες σε αυτή και σε κοντινές μέρες, ώστε να επιλέξετε αυτή που σας βολεύει περισσότερο.

Πιστεύουμε πολύ στη δύναμη της σχέσης που χτίζεται μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου. Εάν έχετε ήδη συμμετέχει σε κάποια ατομική με κάποιον από τους θεραπευτές μας, η πλατφόρμα μας θα σας δίνει μόνο τις διαθέσιμες μέρες και ώρες του ίδιου. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να αλλάξετε θεραπευτή, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ για να προχωρήσετε στην αλλαγή (έχετε το δικαίωμα να το κάνετε μόνο μια φορά).