Διαδίκτυο – Κίνδυνος ή Ευκαιρία; Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας στην σωστή διαχείριση του

«Διαδίκτυο – Κίνδυνος ή Ευκαιρία; Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας στην σωστή διαχείριση του»

 

“Το Internet είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Τι συμβαίνει όμως με τους κινδύνους που περιλαμβάνει; Τι κακό μπορεί να κάνει στα παιδιά και τους έφηβους που το χρησιμοποιούν απρόσκοπτα; Υπάρχει τρόπος σαν γονέας να τα προστατεύσω;”

Όλα τα παραπάνω είναι ερωτήματα που τα τελευταία χρόνια απασχολούν τους γονείς, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε το Αυτοτελές Σεμινάριο «Διαδίκτυο – Κίνδυνος ή Ευκαιρία;»

Είναι υποχρέωση όλων μας να γνωρίζουμε πώς να συμβουλεύσουμε τα παιδιά μας, προκειμένου να μάθουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σαν το πιο χρήσιμο εργαλείο που μπορούν να έχουν στα χέρια, αλλά να λαμβάνουν και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 


 

Έναρξη σεμιναρίου την Σάββατο 15/02 και ώρα 18:00 – 20:00

  • Κόστος: 25€ – για δύο θέσεις κόστος συμμετοχής 40 ευρώ!
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 61 (πλησίον μετρό Περιστερίου / στάση Περιστέρι) στον 1ο όροφο, Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής ΑξίΖΩ

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
Εναλλακτικά μπορείς να μας καλέσεις στο τηλέφωνο 213-033 8539, 694-852 4776 ή να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω μηνύματος στη Facebook σελίδα μας.

Πρόλαβε τη θεση σου!

 

Μοιραστείτε το!