«Δημιουργώντας χώρο για Αποδοχή & Αγάπη Εαυτού»

Υπάρχει κάποια πτυχή του εαυτού σας που σας δυσκολεύει; Οι περισσότεροι, θα απαντούσαμε Ναι!
Είτε αυτή την πτυχή του εαυτού μας, την ονομάζουμε εθισμό, είτε την ονομάζουμε Εσωτερικό κριτή, είτε φόβο, είτε ενοχές, είτε θυμό, είτε κακή συνήθεια, είτε αίσθηση του ανικανοποίητου, είτε άγχος είτε οτιδήποτε άλλο που μας παιδεύει και θέλουμε να ξεφορτωθούμε.

Τι θα γινόταν, αν υπήρχε ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης αυτών των πτυχών του εαυτού μας;
Ένας τρόπος κατανόησης του εαυτού μας και συσχέτισης μαζί του, που μας οδηγεί σε αποφόρτιση των «τραυμάτων» μας, χαρίζει εσωτερική αρμονία και ηρεμία, απελευθερώνει το πνεύμα και την καρδιά, ενισχύει την αυτό-συμπόνια και ανοίγει την πόρτα στην Αυτό-αγάπη.
Όλοι διατηρούμε μέσα μας πολύτιμες όψεις που αναγκάστηκαν να υιοθετήσουν ακραίους ρόλους και να χρησιμοποιήσουν αμυντικούς προστατευτικούς μηχανισμούς ώστε να διαχειριστούν τον πόνο, την απογοήτευση και την ματαίωση, προκειμένου να επιβιώσουμε. Η ιδέα ότι όλα αυτά τα κομμάτια του εαυτού μας είναι ευπρόσδεκτα, ανοίγει ένα μονοπάτι προς την Αυτό αποδοχή και την ουσιαστική ανάληψη ευθύνης ηγεσίας του εαυτού.
• Πως όμως θα αγαπήσουμε, όψεις του εαυτού μας που πληγώνουν και εμάς τους ίδιους αλλά και τους αγαπημένους μας;
• Πως θα επιλύσουμε εσωτερικές μας διαμάχες, σωματικές και ψυχικές ασθένειες που έχουν ή πρόκειται να εκδηλωθούν;

Στόχος του σεμιναρίου, είναι να κατανοήσουμε το όλον του Εαυτού μας και να βρούμε λύσεις που μας βοηθάνε να ανοίξουμε την καρδιά μας ακόμη και στις πιο ολέθριες πτυχές μας. Έτσι θα προσεγγίσουμε την Αυτό-αγάπη, μέσα από την διαύγεια, την συμπόνια, την στοργή και την σύνδεση. Πώς;

Κατανοώντας το θεωρητικό υπόβαθρο αλλά κυρίως μέσα από μια σειρά ασκήσεων, που θα μας βοηθήσουν να επικοινωνήσουμε με ανοιχτό τρόπο με αυτές τις πτυχές μέσα μας. Η προσέγγιση αυτή, μπορεί να αλλάξει τη σχέση με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Και είναι εξαιρετικά χρήσιμη για κάθε άνθρωπο που επιθυμεί μία ελεύθερη ζωή, γεμάτη χαρά και σύνδεση.

«Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα. Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα» Οδυσσέας Ελύτης

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί σε 3 διαφορετικές ημερομηνίες,

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2130338539 / 6948524776 ή online κράτηση

Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ

* 30€ για φοιτητές & ανέργους

Δευτέρα 01 Ιουλίου

18:00 με 21:00

Online

ΚΡΑΤΗΣΗ

Τετάρτη 03 Ιουλίου

18:00 με 21:00

Δια ζώσης

SOLD OUT

Δευτέρα 08 Ιουλίου

18:00 με 21:00

Δια ζώσης

SOLD OUT