Ψηφοφορίες

Πώς σας φαίνεται το site μας?
Loading ... Loading ...
Η αγάπη της Ακλυόνης
logo_e-aksizo

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

Ακολουθώντας την εξέλιξη της εποχής προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και ηλεκτρονικά. Μπορεί κάποιος να κλείσει από εδώ το ραντεβού του για μια ατομική συνεδρία, να κλείσει τη θέση του σε μια online ομαδική συνεδρία ή ακόμα και να βρεί και να κατεβάσει στον υπολογιστή του, σειρές video σεμιναρίων.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και κλείστε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Θέλω να μάθω περισσότερα!

Η μετά-κορονοϊό εποχή έχει αφήσει σε όλους μας το σημάδι της. Το κυριότερο είναι ότι χρειάστηκε να αλλάξουμε πολλές από τις συνήθειές μας. Η ηλεκτρονική επικοινωνία έγινε μέρος της καθημερινότητάς μας και μπορέσαμε με τον τρόπο αυτό να καλύψουμε κάποια από τα κενά επαφής που είχαμε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εξυπηρετούμε κόσμο που εκ των πραγμάτων δεν ήταν ικανός να ερθει στο χώρο μας (λόγω απόστασης, δύσκολων ωραρίων ή ακόμα και κινητικών προβλημάτων). Το κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια μέσω skype. Τώρα πλέον η τεχνολογία μας δίνει επιπλέον εργαλεία για να το εξελίξουμε. Η εμπειρία μας κατά το διάστημα του lockdown μας έδωσε την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουμε και να μπορούμε πλέον να τα έχουμε ως μέσο στην καθημερινότητά μας.

Η διαδικασία με απλά λόγια

Διαδικασία

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τύπους υπηρεσίας, ατομική συνεδρία, συμμετοχή σε προκαθορισμένες ομαδικές και αγορά θεματικών video.
Αν επιλέξετε online ατομική συνεδρία, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο για μια πρώτη γνωριμία και για να βρούμε για εσάς τον κατάλληλο θεραπευτή. Μετά θα χρειαστεί να επιλέξετε το θέμα που θα θέλατε να συζητήσουμε και να κλείσετε τη μέρα και την ώρα που σας διευκολύνει. Η διαδικασία για τις ομαδικές συνεδρίες και τα video είναι ακόμα πιο απλή και αρκεί να κάνετε την επιλογή σας μέσα από τις διαθέσιμες υπηρεσίες .

Σε περίπτωση που αντιμέτωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: [email protected] ή και τηλεφωνικά στο 213 033 8539

Βήμα 1
Επιλογή τύπου υπηρεσίας

Επέλεξε αν θέλεις να κλείσεις μια συνεδρία, ατομική για online προσωπική συζήτηση με τον κατάλληλο θεραπευτή, ή ομαδική κάνοντας ηλεκτρονικά την κράτησή σου για μια ομάδα συγκεκριμένης θεματολογίας είτε online είτε δια ζώσης. Η τρίτη επιλογή σε οδηγεί να αποκτήσεις κάποιο από τα web seminars που έχουμε ετοιμάσει.

Ατομικές Συνεδρίες

atomikes_synedries2_cat

Κλείσε online μια διαδικτυακή συνεδρία την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείς ακολουθώτας τα παρακάτω βήματα.

Ομαδικές Συνεδρίες

omadikes_synedries_cat

Κάντε online κράτηση μιας ή περισσότερων θέσεων σε μια από τις προκαθορισμένες διαδικτυακές συνεδρίες.

Video Seminars

e-aksizo_image

Επέλεξε μέσα από μία σειρά ασύγχρονων σεμιναρίων με την μορφή video και το πρώτο μέρος ΔΩΡΕΑΝ

Ατομικές Συνεδρίες

atomikes_synedries2_cat

Κλείσετε online μια διαδικτυακή συνεδρία την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείτε ακολουθώταςτα παρακάτω βήματα.

Ομαδικές Συνεδρίες

omadikes_synedries_cat

Κάντε online κράτηση μιας ή περισσότερων θέσεων σε μια από τις προκαθορισμένες διαδικτυακές συνεδρίες.

Video Seminars

e-aksizo_image

Επίλεξε μέσα από μια επιλεγμένη σειρά video σεμιναρίων, αυτό που σε ενδιαφέρει και παρακολούθησέ όποτε εσύ θέλεις.

Σύντομο ερωτηματολόγιο

Παρακαλούμε απάντησε στις παρακάτω γρήγορες ερωτήσεις για να μας βοηθήσεις να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα για σένα.

Βήμα 2
Επιλογή υπηρεσίας

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω θέματα. Με τα βελάκια στο κάτω μέρος, μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες θεματικές. Αφού επιλέξετε, μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας προχωρώντας στο “Επόμενο βήμα” (επιλογή ημερομηνίας και ώρας για ατομική συνεδρία) ή  πατώντας το κουμπί “Ολοκλήρωση” (αφορά ομαδικές συνεδρίες).

Βήμα 3
Επιλογή ημερομηνίας & ώρας

Παρακαλούμε επιλέξτε επιθυμητή ημερομηνία και θα δείτε τις διαθέσιμες κοντινές ελεύθερες ώρες για να επιλέξετε αυτή που σας βολεύει περισσότερο.