Ψηφοφορίες

Πώς σας φαίνεται το site μας?
Loading ... Loading ...
Η αγάπη της Ακλυόνης

Άγχος, Γαλήνη, Φόβος, Αγάπη, Θυμός, Ηρεμία, Υποτίμηση, Αυτοπεποίθηση, Θλίψη, Χαρά

Ξετυλίγω το νήμα και Ανακαλύπτω Ποιός Είμαι.

Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ΑΞΙΖΩ

Η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια, Μαρία Βέη, μαζί με μια ομάδα αποτελούμενη από αξιόλογους συνεργάτες, έχουν δημιουργήσει ένα δυναμικό δίκτυο συνεργασιών.

Η Μέθοδος της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας

Μια από τις πρωτοβουλίες μας, είναι η εφαρμογή της Μεθόδου Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, η 1η ελληνική μέθοδος αυτοβελτίωσης, η οποία έχει δώσει σε χιλιάδες ασκούμενους τα κλειδιά για να ξεκλειδώσουν οι ίδιοι τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους.  Είμαστε εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και πλέον το κέντρο μας αποτελεί το νέο παράρτημα της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας στο Περιστέρι, παρέχοντας  ατομικές συνεδρίες, αυτοτελή ή ταχύρρυθμα σεμινάρια, ολοκληρωμένους κύκλους σπουδών και υπηρεσίες για εξέλιξη στην εργασία, με βάση τη μέθοδο αυτή.

Μάθετε περισσότερα

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ατομικές συνεδρίες διάρκειας μίας ώρας για μια σειρά από θέματα όπως η προσωπική ανάπτυξη, οι αγχώδης διαταραχές, οι εξαρτήσεις, οι φοβίες, το πένθος, οι διαταραχές προσωπικότητας κ.α

ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μέσα στην ομάδα το άτομο έχει την δυνατότητα να κατανοήσει τους ρόλους που έχει στην καθημερινότητα του τόσο σε σχέση με τον εαυτό του όσο και σε σχέση με τους άλλους αλλα και στον τρόπο που βλέπει ως σύνολο την ομάδα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ

Οι συντροφικές σχέσεις εμφανίζουν κάποιες φορές προβλήματα που δυσκολεύουν την επικοινωνία του ζευγαριού και κατ’ επέκταση δημιουργούνται παρερμηνείες, συγκρούσεις και απόσταση.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ SKYPE

Στην σύγχρονη μορφή Συμβουλευτικής μέσω Skype υπάρχουν σαφώς περιορισμοί αλλά η αλληλεπίδραση μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου δεν υπολείπεται σε ποιότητα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Με στόχο την ευαισθητοποίηση αλλά και την σωστή ενημέρωση για θέματα ψυχικής υγείας, οργανώνονται στον χώρο μας αλλά και σε συνεργαζόμενους χώρους σεμινάρια με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

Στόχος της Συμβουλευτικής Γονέων είναι να ενισχυθεί ο ρόλος του γονέα ώστε να είναι υποστηρικτικός προς το παιδί του βοηθώντας το να αναπτυχθεί συναισθηματικά και να γίνει μια αυτόνομη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Η Συμβουλευτική Εφήβων αφορά άτομα 12-22 ετών. Η εφηβεία είναι μια έντονη περίοδος που λόγω ενδογενών και εξωγενών παραγόντων ο έφηβος βιώνει μεγάλη πίεση.

Δράσεις

Σεπτέμβρης 2018 Σεμινάρια Διαχείρισης Καθημερινότητας με την μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας στο αξιΖΩ O καθένας μας διανύει την προσωπική του πορεία κι έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με την πραγματικότητα , η οποία στην σύγχρονη εποχή μοιάζει αδιέξοδη! Στην Σφαιρική Αντιληπτικότητα όμως......

Open Day – Δωρεάν Ατομικές Συνεδρίες Σάββατο 19 Μαΐου 2018 Στις μέρες του σήμερα, το άγχος, η θλίψη, ο θυμός και ο φόβος, «απειλούν» να εγκατασταθούν για τα καλά στη ζωή μας. Πολλές φορές, τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε......

Το μαζί… Αξίζει!

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ

Η συμμετοχή στις ομάδες γίνεται μετά από μια ΔΩΡΕΑΝ ατομική συνάντηση.

Σεμινάρια

Kόστος συμμετοχής Σεμιναρίων: 30 ευρώ / Κόστος για ανέργους και φοιτητές: 25 ευρώ