Ψηφοφορίες

Πώς σας φαίνεται το site μας?
Loading ... Loading ...
Η αγάπη της Ακλυόνης
 

Ομάδα Γυναικών

Οι Γυναίκες Μιλούν…

Μια πρόσκληση στις γυναίκες που θέλουν να μοιραστούν, να ακούσουν, να σκεφτούν, να νιώσουν, να επεξεργαστούν, να ανακαλύψουν, μέσα από βιωματικές και δημιουργικές διεργασίες, θέματα που αφορούν τον εαυτό τους, τον ρόλο τους, τις σχέσεις, τις συγκρούσεις, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τα θέλω τους, σε μια προσωπική πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης.

Διερευνώντας τα πολλαπλά επίπεδα δράσης που καλείται να ανταποκριθεί μια γυναίκα στην σύγχρονη εποχή, χάνοντας κάποιες φορές την πορεία προς τον εαυτό της, θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε και να συνθέσουμε την πολυπλοκότητα των διαφορετικών ρόλων που τιμά η γυναίκα και να προσεγγίσουμε την ισορροπία μέσω της γυναικείας φύσης. Να  πλησιάσουμε το σημείο ένωσης με τον εαυτό, εκείνο που γεμίζει αγάπη, χαρά και ομορφιά την ζωή.

Η Ομαδική Θεραπεία είναι ένας χώρος αυτό-ανακάλυψης, έκφρασης , μοιράσματος, μέσα σ’ ένα προστατευμένο ομαδικό πλαίσιο.  Σ’ ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τις όψεις του εαυτού τους και να επιλέξουν ποιες θέλουν να βελτιώσουν, ν’ αλλάξουν ή να ενδυναμώσουν. Στο πλαίσιο της ομάδας θα βιώσουν μια ποικιλία εμπειριών μέσα από τα υπόλοιπα μέλη και θα ανακαλύψουν μέσω των άλλων δικές του δυσκολίες ή πεποιθήσεις.  Με την βοήθεια του θεραπευτή που συντονίζει την ομάδα αλλά και των υπόλοιπων μελών της, οι ενδιαφερόμενες θα απελευθερώσουν τις δυνατότητες τους ώστε να είναι πιο αποτελεσματικές άρα και ευτυχισμένες στην καθημερινότητα τους.

Η Ομάδα Γυναικών, είναι μια ομάδα κλειστού τύπου, χωρίς δηλαδή τη δυνατότητα προσέλευσης νέων μελών κατά το διάστημα λειτουργίας της. Έχει διάρκεια από Οκτώβριο 2017 έως Μάιο 2018 και οι συναντήσεις είναι κάθε 15 ημέρες,  σε σταθερή μέρα και ώρα. Διαρκούν 3 ώρες και τα μέλη της ομάδας δεν θα ξεπερνούν τα 8 άτομα. Μία γυναίκα που ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην ομάδα, χρειάζεται να κάνει μια αρχική ατομική συνεδρία , η οποία είναι δωρεάν, ώστε να γίνει διερεύνηση και αξιολόγηση των αναγκών της. Το κόστος συμμετοχής στην ομάδα  είναι 30ευρώ/συνάντηση &  25ευρώ/συνάντηση για άνεργες και φοιτήτριες.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2130338593 / 6970082096 / 6948468224