Ψηφοφορίες

Πώς σας φαίνεται το site μας?
Loading ... Loading ...
Η αγάπη της Ακλυόνης
 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στον Κορυδαλλό Αττικής όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβα ότι η ψυχολογία είναι το πεδίο που αγαπώ και θέλω να δράσω. Έτσι πέρασα στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έπειτα εκπαιδεύτηκα στην Συμβουλευτική στο THACE. Αρχικά στις δεξιότητες και στην συνέχεια στην συνθετική συμβουλευτική Γνωσιακού και Προσωποκεντρικού Μοντέλου. Εξειδικεύτηκα στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία στην Ακαδημία Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Ι.Δόβελλου. Εργάζομαι ιδιωτικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ΑΞΙΖΩ μαζί με αξιόλογους συνεργάτες, δημιουργώντας ένα δυναμικό δίκτυο συνεργασιών. Τα τελευταία χρόνια έχει μπει στην ζωή μου και η συγγραφή, καθώς ολοκλήρωσα το πρώτο μου αλληγορικό παραμύθι με τίτλο «Η Αγάπη της Αλκυόνης» που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα από τις εκδόσεις Χρυσαλλίδα.

Εκπαίδευση

 1. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πτυχίο τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής Ψυχολογίας, ειδίκευση Ψυχολογίας (10/2001-07/2007)
 2. THACE (THE HELLENIC ASSOCIATION OF CONTINUING EDUCATION), PROFESSIONAL CERTIFICATE IN COUNSELLING AND COUNSELLING SKILLS (EDEXCEL) (02/2008-02/2010)
 3. Ακαδημία Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Ι. ΔΟΒΕΛΟΣ
  Γνωσιακή και Συμπεριφορική Θεραπεία (10/2010-09/2012)

Σεμινάρια

 1. Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Λογοθεραπείας Αλίμου
  Σχιζοφρένεια, 03/11/2005
 2. Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Λογοθεραπείας Αλίμου
  Τα παιδιά μπροστά στο πένθος και την απώλεια, 11/11/2005
 3. Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Λογοθεραπείας Αλίμου
  Κατάθλιψη, παιδιά, ενήλικες και Τρίτη ηλικία, 25/11/2005 & 09/12/2005
 4. Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Πρόληψης της Σεξουαλικής Κακοποίησης
  Πανελλήνιο Συνέδριο για την αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Κακοποίησης, 25-27/11/2005
 5. Πολύτεχνο, Κέντρο παιδικής και καλλιτεχνικής Αγωγής
  Το ιχνογράφημα ως μέσο διάγνωσης και θεραπείας, 14/02/2009

Επαγγελματική εμπειρία

 • Από τον Οκτώβριο 2012 έως Μάιο 2014, εργάστηκα σε Ιδιωτικό γραφείο Ψυχιάτρου στην περιοχή της Γλυφάδας, παρέχοντας υπηρεσίες Συμβούλου Ψυχικής Υγείας
 • Από τον Φεβρουάριο 2012 έως Αύγουστο 2014, εργάστηκα εθελοντικά στον Συμβουλευτικό Σταθμό Ελευσίνας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, παρέχοντας Συμβουλευτική σε εξαρτημένα άτομα και τις οικογένειες τους
 • Από τον Οκτώβριο 2014, δημιούργησα και διατηρώ το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ΑΞΙΖΩ στην περιοχή του Περιστερίου. Στα πλαίσια της επαγγελματικής μου ιδιότητας εντάσσονται οι εξής τομείς:•    Ψυχοθεραπεία ενηλίκων
  •    Συμβουλευτική γονέων
  •    Συμβουλευτική εφήβων
  •    Θεραπεία Ζέυγους
  •    Συμβουλευτική Εξαρτήσεων
  •    Θεραπεία μέσω SkypeΣτα πλαίσια των δραστηριοτήτων μου διεξάγονται Ημερίδες και Σεμινάρια για θέματα Ψυχικής Υγείας (όπως αυτό που έγινε στο χώρο IASIS MAKE ATHENS) στις 30/04/2012 με τίτλο «Κρίσεις Πανικού, όταν οι φοβίες σωματοποιούνται»

Η αγάπη της Αλκυόνης

Η ιστορία μας δεν είναι γραμμένη στις επόμενες σελίδες, αλλά μέσα στην ψυχή του κάθε περιπλανώμενου.
Όποιος έχει αναρωτηθεί που βρίσκεται η αγάπη και η απορία αυτή ήταν αρκετή για να τον κάνει να την αναζητήσει, θα βρει απαντήσεις σε αυτές τις γραμμές.
Δύο λουλούδια που πλάστηκαν για να ευωδιάσουν την πλάση με το άρωμα της Αγάπης και της Ελευθερίας, ταξιδεύουν από το «Εγώ» στο «Εμείς» και διανύουν μια διαδρομή γεμάτη περιπέτειες.
Ο φόβος, ο εγωισμός και η αδράνεια, δίνουν τη θέση τους στην αλήθεια, το φως και τη δράση.